DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

SOPU erhvervsskole: Lufttæpper

Kunde: SOPU erhvervsskole: 

Lokation: København, Danmark

Produkt: Lufttæpper

Situation

Da SOPU erhvervsskole byggede nyt domicil på Vesterbro i København i 2016, ville de gerne have lufttæpper omkring indgangspartierne for at sikre det optimale indeklima. Der kommer dagligt mange studerende og undervisere på skolen, og jo flere gange dørene åbnes og lukkes, jo mere bliver indeklimaet påvirket både i forhold til temperatur, støv og vindstød udefra.

Udover de funktionelle krav skulle lufttæpperne også matche interiøret og det øvrige indgangsparti, som hovedsagligt består af store glaspartier.

Løsning

Løsningen til SOPU var at montere to sammenbyggede ZEN design lufttæpper. De har en bredde på i alt fem meter og er monteret lige over de to indgange efter vindfanget. På den måde får de et behageligt og rart indendørsmiljø på skolen, samtidig med at lufttæpperne er enkle og stilrene, så de passer til resten af byggeriets stil.

MovAir har dimensioneret og leveret de energirigtige lufttæpper, som sørger for, at varmen (energien) indefra ikke slipper ud, og samtidig forhindrer de den kolde luft i at trænge ind og give træk.

Lufttæppetypen ZEN udmærker sig ved at være særdeles anvendelig til synlig montage. De leveres med intelligent styring, som bl.a. regulerer varmen efter ønske for henholdsvis åben og lukket dør.