DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

Om os

MovAir er et ingeniørfirma, der dimensionerer og sælger kvalitetsprodukter til HVAC-branchen over hele verden. Vi leverer komplette løsninger inden for teknikområderne ventilatorer, decentral boligventilation, industriaggregater og lufttæpper.

Vores specialer er at beregne ventilatorer til komplicerede løsninger, levere lufttæpper til enhver opgave og løse boligers ventilationsbehov med decentral ventilation.

Tilsammen har vi mere end 50 års erfaring inden for ventilationsløsninger

MovAir er ejet og ledet af Allan Engholt Jørgensen og Steen Halskov. Allan og Steen har begge en lang karriere i branchen bag sig, og tilsammen har de mere en 50 års værdifuld brancheerfaring, som i dag kommer MovAirs kunder og samarbejdspartnere til gode.

I 2013 grundlagde Steen og Allan MovAir. Drivkraften var – og er stadigvæk – at tilbyde de bedste løsninger på markedet inden for lufttæpper, decentral boligventilation og industriventilation uden at gå på kompromis med standarden. Derfor er produkterne i MovAirs sortiment også kendetegnet ved, at de alle er håndplukkede, fordi de er blandt de mest driftssikre, energivenlige, effektive og innovative produkter på markedet.

Du kan opnå store besparelse ved at energioptimere

I dag er der stort fokus på at nedbringe energiforbruget på opvarmning af bygninger og drift af andre tekniske procesanlæg af hensyn til miljøet, men også på grund af hastigt stigende energipriser.

I et samarbejde med os får du rådgivning om, hvordan du kan energioptimere, så du kan opnå besparelser på drift af dine komponenter og anlæg. Ved at optimere driften af et ventilationsanlæg kan man ofte hente store besparelser – uden store investeringer.

Energieftersyn

Ved et energieftersyn gennemgår vi de eksisterende anlæg for dig, og vi udarbejder en rapport med tilbud på ændringer, som kan danne beslutningsgrundlag for dig.

Vores ingeniører og energiteknikere står til rådighed i forbindelse med planlægning af energiprojekter i forhold til praktiske løsninger, pris, kvalitet og driftsomkostninger.

Opgaver indenfor energioptimering

  • Energioptimering af ventilationsanlæg
  • Energioptimering af ventilatorer
  • Energioptimering af hovedindgange med lufttæpper