DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

Boligventilation

GetAir introducerer nu 2 nye versioner af deres decentrale boligventilation. Den tråløse SmartFan® Pro BT og den kabelbaserede SmartFan® Pro. Ved at vælge et decentraliseret ventilationssystem til din bolig, får du adgang til en smart løsning, som ved tilvalg kan styre fugt og temperatur i udvalgte rum. Dette sikrer et optimalt indeklima uden at gå på kompromis med støjniveau eller æstetik. GetAir® tilbyder en ekstraordinært stille ventilator med et topmoderne design, der er let både at installere og vedligeholde.
Den nyeste generation af decentral boligventilation med SmartFan® Pro BT og SmartFan® Pro er endnu mere stille og effektiv, optimeret til at skabe maksimal luftstrøm på minimal plads. Med sin energibesparende varmegenvinding og sikre trådløse forbindelse via mesh er SmartFan® Pro BT eller den kabelbaserede SmartFan® Pro fremtidssikrede ventilationsløsninger for både nybyggeri og renoveringsprojekter.

Energivenlig og støjsvag boligventilation, som gør indeklimaet friskt, rent og pollenfrit

SmartFan® Pro BT introducerer et nyt trådløst system, der eliminerer behovet for kabelforbindelser mellem enheder. Det er nemt at styre fra din smartphone via styringsenhederne EcoControl® Pro BT eller ComfortControl® Pro BT. SmartFan® Pro introducerer et nyt kabelbaseret system. Systemet er nemt at styre via styringsenheden BasicControl® Pro og snart også ComfortControl® Pro. Når du vælger decentral ventilation til din bolig, får du et intelligent system, som via sensorer tilpasser temperaturen og fugtniveauet i hvert enkelt rum i boligen.

Dette avancerede system er udstyret med integreret varmegenvinding, der kan reducere energiforbruget med op til 50 %. SmartFan® Pro BT og SmartFan® Pro indeholder state-of-the-art komponenter designet til at optimere luftstrømmen, mindske støj og genanvende varme, hvilket gør det til en ideel energieffektiv løsning for din bolig.

Det betyder, at du får et bedre indeklima i dit hjem, uden du behøver at gå på kompromis med støjgener eller design. GetAir er nemlig en yderst støjsvag ventilator med branchens flotteste design – som tilmed er nem at montere og vedligeholde. 

Fordelene ved decentral boligventilation

Når du monterer GetAir decentral boligventilation i din bolig, vil du opleve at:

 • Du opnår op til 87% varmegenvinding
 • Du sparer op til 50% på varmeenergien
 • Løsningen er ekstremt støjsvag på grund af den effektive lydisolering
 • GetAir®-systemet opfylder – eller overgår – alle lovkrav og direktiver
 • Mulighed for zonestyret klimakontrol i boligens forskellige rum
 • Frisk, ren og pollenfri luft i boligen
 • Integreret kondenshåndtering for et forbedret indeklima
 • Systemet reducerer radon markant
 • Det er nemt at rengøre og vedligeholde
 • Designet er så enkelt og diskret, at det passer til alle indretninger
 • Kanaler og aggregater er ikke nødvendige i modsætning til central boligventilation

Sådan fungerer decentral boligventilation

GetAir® er et banebrydende decentral ventilationsystem, der undgår brugen af kanaler, aggregater eller andre pladskrævende løsninger. Disse decentrale enheder installeres i de ønskede rum, hvorefter komforten kan styres individuelt for hvert rum eller zone via en touch betjeningspanel eller app.

Decentral boligventilation i 3 trin

1

Den varme luft fra boligen suges ud gennem ventilationsanlægget, og på sin vej ud sætter den sin energi i den keramiske veksler indeni anlægget.

2

Efter 70 sekunder skifter ventilatoren rotationsretning, og der blæses nu frisk luft udefra ind i boligen.

3

Udeluften forvarmes gennem den keramiske veksler og føres ind i boligen.

GetAir opfylder – eller overgår – alle gældende krav

Som det eneste decentrale boligventilationsanlæg på markedet, opfylder – eller overgår – GetAir-systemet alle gældende krav på området:

 • Bygningsregler vedrørende frisk luft og støjniveauer
 • Energidirektiver
 • Dnev – lydtransmission gennem vægge
 • Certificering for passivhuse

 

SmartFan® Pro BT og SmartFan® Pro sikrer frisk luft i alle hjemmets rum som f.eks. stuer, soveværelser, børneværelser eller andre rum som har brug for frisk luft. Med sin unikke trådløse Bluetooth Mesh-teknologi, tilbyder SmartFan® Pro BT en netværksløsning, hvor ventilatorerne er forbundet i et større netværk og kan kommunikere med hinanden i alle retninger. Med sin kabelbaserede løsning, tilbyder SmartFan® Pro en løsning, hvor ventilatorerne er serie-forbundet i et større netværk og kan på samme måde kommunikere med hinanden i alle retninger. Installationen af SmartFan® Pro BT og SmartFan® Pro er relativt hurtig og enkel, det kræver et hul boret gennem væggen for opsætning samt kabler trukket synligt eller skjult alt efter ønske, til alle installerede enheder ved installation af SmartFan® Pro. 

Boligventilation med minimalt energiforbrug for maksimal effekt

GetAirs® kompakte design tilhører branchens mindste ventilationsenheder med varmegenvinding til boliger, designet til at møde de strengeste krav til lyddæmpning. SmartFan® Pro BT og SmartFan® Pro benytter sig af den patenterede Infinity Air Technology, der integrerer fire selvstændige teknologier – PreTech, VenTech, GripTech, RecoTech – for at sikre maksimal effektivitet, aerodynamik og bæredygtighed. Den innovative klingegeometri, varmebestandige materialer og aerodynamisk design sætter nye standarder for branchen. Den specielt designede lydisoleringsmembran minimerer støj, mens den integrerede styringsvinge og luftudløbet sikrer en optimal luftstrøm.

Kort sagt sikrer GetAir® minimalt energiforbrug for maksimal ydelse.

Hurtig, let og simpel installation og vedligeholdelse af GetAir® decentral boligventilation

Installationen af GetAir®-systemet er ligetil. Det kræver blot et hul boret i væggen, hvorefter enheden kan monteres uden værktøj. GetAir® gør det muligt at installere systemet i både ydervægge, vinduesbrystninger, kældre under jord eller boliger med tage udfordringer efter ønske og med de rigtige komponenter.


GetAir® er designet med nem rengøring og vedligeholdelse i baghovedet, derfor kan alt rengøring udføres indefra, hvilket gør filterudskiftning og vedligeholdelse af systemet til en simpel opgave.

Rådgivning omkring decentral boligventilation

Hvis du har brug for vejledning eller rådgivning omkring decentral boligventilation, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper også gerne med dimensionering af anlægget, så du kan være sikker på, at anlægget placeres og installeres optimalt i forhold til din bolig og dine ønsker.