DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

Ridley AgriProducts: OEM industriventilatorer til produktionslinje

Kunde: Ridley AgriProducts

Lokation: Hobart, Tasmanien, Australien

Produkt: OEM industriventilation

Situation

Ridley Corporation er Australiens største foderproducent med en årlig produktion på ca. 2 millioner ton foder og foderingredienser fra deres 20 lokationer i Australien.

Ridley AgriProducts havde behov for en ventilationsløsning til deres produktionslinje til udarbejdelse af dyrefoder. I produktionslinjen er der en del forskellige processer, som for eksempel forarbejdning, udtørring og tilsætning, hvor der er behov for ventilation for at sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Løsning:

MovAir fik opgaven at dimensionere og levere ventilationsløsningen til produktionslinjen på fabrikken i Hobart. Den optimale løsning til denne opgave var direkte trukne centrifugal-ventilatorer, der dels kan håndtere meget store luftmængder og dels et særdeles højt statisk tryk, og ventilatorerne blev installeret og sat i drift i henhold til tidsplanen.

Ventilatorerne regulerer omgivelsestemperaturen og sikrer det nødvendige, korrekte klima i forhold til den enkelte proces, så produktionen kan forløbe sikkert og effektivt.