DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

Professionshøjskolen UCC: Lufttæpper til Campus Carlsberg

Kunde: UCC, Campus Carlsberg

Lokation: København, Danmark

Produkt: Lufttæpper

Situation

UCC er en professionshøjskole, der tilbyder de studerende levende og attraktive læringsmiljøer. I 2016 flyttede UCCs uddannelser i Københavnsområdet sammen i et stort campus-område i det nye bykvarter Carlsbergbyen i København.

Over 10.000 studerende har deres gang på det nybyggede uddannelsesområde. Dermed er rammerne skabt for et helt nyt centrum for viden og nye, stærke faglige miljøer med en international profil. Campus Carlsberg bliver desuden et af Europas største uddannelses- og forskningsmiljøer på det pædagogiske område.

Miljøet her er fyldt med attraktive byrum og pladser, smalle gader, snævre passager, cykelstier og grønne åndehuller som fx J.C. Jacobsens Have, der ligger ved siden af campus. Der er allerede et rigt kulturliv i Carlsbergbyen, og nogen kalder det Københavns charmerende svar på Østberlin.

Løsning

Campus Carlsberg er et byggeprojekt af store dimensioner og med høje ambitioner. Derfor var det også en naturlig del af planlægningen, at der skulle være det optimale indeklima.

MovAir blev valgt som leverandør af alle lufttæpper til projektet, og der er leveret og monteret

21 stk. store WINDBOX lufttæpper. Lufttæpperne sidder over alle yderdøre og sørger for, at studerende og undervisere ikke generes af træk udefra.

Derudover sikrer de også, at der ikke er et unødvendigt højt energiforbrug, fordi de holder varmen – altså energien – indenfor, og samtidig sørger de også for, at kold luft udefra ikke kan trænge ind.

Løsningen af lufttæpper er valgt efter nøje planlægning af både ydelse, driftssikkerhed og det lave energiforbrug.