DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

OneLife X luftrenser

Gør luften renere og dit helbred bedre

Vi trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og vores lunger filtrerer omkring 12.000 liter luft i den proces. Det meste af den luft indeholder millioner af farlige og skadelige stoffer og partikler.

Med OneLife X får du en luftrenser, der fjerner 99,99% af alle skadelige partikler. Samtidig er den et miljørigtigt og bæredygtigt valg.

Filteret skal ikke udskiftes

Reducerer spild og sparer penge. Det skal bare renses.

Nul forurening

OneLife X luftrenser opsamler 99,99% af alle skadelige luftbårne partikler (PM10/2.5/1.0).

Særdeles energieffektiv

Behøver mindre energi end en LED-lampe.

Beskytter planeten

Lavet af genbrugsmaterialer og hurtigvoksende bambus.

OneLife X luftrenser fjerner skadelige partikler og virusser

Forurenende partikler findes i mange størrelser. Fra større partikler som pollen og skimmelsporer (PM10) til mindre partikler fra forbrændingsmotorer og industriforarbejdning. Særligt farlige er flygtige organiske forbindelser (VOC’ere) og virusser mindre end PM1.0, der går direkte i blodet gennem luftvejene og ikke kan filtreres af vores lunger.

Takket være den patenterede OneLife filter-teknologi kan vi filtrere 99,99% af alle partikler fra luften. Selv de mindste partikler og patogener som bakterier og virusser har ikke en chance.

Præcisionssensor

OneLife X har en præcisionslasersensor, som registrerer forurenende stoffer, VOC’ere, fint støv (PM2.5) og ultrafine partikler (PM1.0) i luften såvel som fugtighed og temperatur.

Støvindikator

Den fine støvindikator viser dig den nuværende partikelkoncentration i din inde- og udeluft. Farveskemaet viser sundhedsrisikoen af forureningen. 

Kort over luftkvalitet

Vores forureningskort viser luftkvalitetsniveauer i verden baseret på lokale luftkvalitetsindekser (AQI’ere). Uanset hvor du er, ved du altid, hvor god eller dårlig den lokale luftkvalitet er.

Få et bedre helbred med OneLife X luftrenser

En forbedret luftkvalitet øger effektivitet og produktivitet med 61%*. OneLife X sikrer dig, at du er omgivet af ren luft, så du er klar og frisk til din workout, jobbet eller bare stille-tid. Takket være den indbyggede sensorteknologi måler OneLife X luftkvaliteten i dit hjem og viser dig data i realtid over luftkvaliteten. Alt sammen vist praktisk på din smartphone.

*Harvard-studie

Få en bedre søvn

En dyb og sund søvn hjælper med at forbedre dit immunsystem og energiniveau. Når OneLife X er i søvntilstand, er ventilationen næsten lydløs, så den ikke generer dig. Sov godt med ren luft og vågn op frisk og veludhvilet til en produktiv dag.

Hjælper mod astma og allergi

Vores luft er fyldt med ting, der kan udløse allergi og astma. Du kan forebygge anfald 24/7 med OneLife X. Lavt energiforbrug, måling af luftkvalitet i realtid og et genanvendeligt filter giver dig klinisk ren luft overalt

OneLife X luftrenser er det miljørigtige og bæredygtige valg

OneLife X filter-unitten skal aldrig udskiftes. Den kan vaskes og tåler opvaskemaskine. Det er et filter, der bruger genanvendeligt plastik og ikke forurener miljøet ved at spilde filtre. Det er så bæredygtigt, som det kan blive.

Den optimerede aksialventilator leverer et præcist og næsten lydløst luftflow, så du får ren luft uden generende støj og med et lavt energiforbrug.

Almindelige HEPA-filtre er lavet af glas- eller polyesterfibre, som ikke kan genanvendes og ender som affaldsdeponering. Vores filterenhed skal bare skylles eller vaskes i opvaskemaskinen.

At genanvende et ton plastik sparer 23 kubikmeter losseplads. Det svarer til størrelsen på 150 badekar. Det kasserede plastik nedbrydes til små partikler kaldet mikro- og nanoplastik. Partiklerne går verden rundt og forårsager alvorlig sundhedsrisiko, når de går i vores lunger og blodbaner.

Bambus er en af de hurtigst voksende planter på jorden. Det er stærkere end stål, super fleksibelt og let. Det er også 100% økologisk dyrket uden brug af pesticider og gødning. Det er perfekt match for kravene til vores OneLife X.