DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

Mars Chocolate: Ventilationsaggregat til fødevareproduktionslinje

Kunde: Mars Wrigley

Lokation: Nordamerika

Produkt: Komplet ventilationssystem

Situation

Mars-koncernen består af en række virksomheder inden for dyrefoder, snacks, måltider samt kost- og ernæringstilskud. De står bag kendte brands som M&M’S®, SNICKERS®, UNCLE BEN’S®, Dolmio®, WHISKAS® and ROYAL CANIN®.

Divisionen Mars Wrigley producerer chokolade, tyggegummi, mintpastiller og frugtkonfekt. Produktionsfaciliteten, der laver chokolade, er en højtydende fabrik, der har behov for nedkøling og ventilering for at operere effektivt, og det er nødvendigt med industriaggregater ved produktionslinjen for at opnå dette. 

Løsning

Som en førende leverandør af industriaggregater leverede MovAir skræddersyede industriaggregater specielt designet til Mars’ produktionsfacilitet for chokolade.

Luftaggregaterne er lavet i rustfrit stål med særlige resistente filtre, der lever op til Mars’ ønsker og specifikationer.

Ventilationsaggregaterne tilpasser temperaturen ved produktionslinjerne, og de sikrer, at miljøet i produktionen lever op til kravene for hver enkelt proces. Det betyder, at produktionen kan køre sikkert og effektivt.