DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

Maria Gléta Power Plant: Ventilationssystem til nyt kraftværk

Kunde: Maria Gléta Power Plant

Lokation: Benin, Vestafrika

Produkt: Komplet ventilationssystem

Situation

I Benin i Vestafrika har MovAir fået opgaven med design og levering af ventilationen til et nyt højeffektivt 120 MW kraftværk. Kraftværket genererer elektricitet til flere hundredetusinde hjem og virksomheder I Benin, hvor det – indtil nu – kun er cirka to tredjedele af landets indbyggere, der har haft begrænset eller ingen adgang til elektricitet.

Det nye kraftværk kræver et pålideligt ventilationssystem for at møde de skrappe krav, der gælder for regulerede områder, og for at leve op til de gældende standarder.

Løsning

MovAir blev valgt som leverandør af et komplet ventilationssystem til Benin Power Plant, og projektet involverede luftaggregater og industriventilatorer til nedkøling af produktion, ventilering af bygninger, m.m.

Ventilationssystemet tilpasser omgivelsestemperaturen og sikrer, at indeklimaet er som påkrævet for hver proces og applikation. Det betyder, at produktionen kan forløbe effektivt, korrekt og sikkert, og at arbejdsmiljøet er tilfredsstillende for de ansatte.

Som leverandør til Benin Power Plant, sikrede MovAir, at indkøb, konstruktion og idriftsættelse af ventilationssystemet forløb i henhold til budget, specifikation og tidsplan.