Louis Vuitton: Skræddersyede og indbyggede lufttæpper

Kunde: Louis Vuitton

Lokation: København, Danmark

Produkt: Skræddersyede og indbyggede lufttæpper

Situation

Den eksklusive butik Louis Vuitton på Strøget i København ville gerne skabe et bedre indendørsmiljø i deres butik, så det ikke trak på kunder og personale, når indgangsdørene var åbne. Derudover ville de gerne forbedre indeklimaet for personalet, så der altid var en behagelig temperatur i lokalerne.

Det var også væsentligt for kunden, at løsningen passede fuldstændig ind i deres interiør og brand design.

Løsning

Louis Vuitton valgte en skræddersyet løsning med indbyggede lufttæpper. Det betyder, at de undgår træk på personalet og sikrer et forbedret indeklima – uden at gå på kompromis med indretningen. De indbyggede lufttæpper er nemlig diskrete og samtidig særdeles effektive. 

Ved at montere lufttæpper omkring indgangspartiet har Louis Vuitton dermed både fået et forbedret indeklima samt en elegant løsning, som passer godt ind i deres interiør.