DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

Hvidovre Hospital: Lufttæpper

Kunde: Hvidovre Hospital

LokationHvidovre, Danmark 

Produkt: Lufttæpper

Situation

Nyt Hospital Hvidovre er et byggeprojekt, der omfatter en ombygning af ambulatorier og sengeafsnit på det eksisterende hospital, et nyt hovedindgangsparti og et nyt hospitalsbyggeri på 43.000 m2. Om- og udbygningen skal blandt andet sikre en tryg patientoplevelse og gode arbejdsforhold for personalet. 

De to parametre var også afgørende, da der blev truffet besluning omkring den nye hovedindgang. Indgangspartiet vil hver dag blive brugt af hundredevis af mennesker. Det betyder, at der hurtigt kan opstå træk ved receptionsområdet, der ligger lige inden for indgangen. Det skulle naturligvis løses, så besøgende, patienter og medarbejdere kommer ind i et veltempereret receptionsområde.

Løsning

Hvidovre Hospital ønskede en løsning, der kunne skærme for træk fra hovedindgangen, men den skulle samtidig matche både arkitektur og farver i byggeriet. Efter grundig rådgivning fra MovAir valgte Hvidovre Hospital at installere to vertikale lufttæpper på 4,5 meter i højden af typen ZEN ved deres indgangsparti. Løsningen er skræddersyet til Hvidovre Hospital, og på den måde kunne de få en løsning, der både indfriede de funktionelle og æstetiske krav. 

Det færdige resultat har levet fuldt ud op til forventningerne. De høje lufttæpper sikrer et godt og behageligt indeklima i receptionsområdet, og de forhindrer træk udefra. På den måde bliver miljøet omkring indgangspartiet behageligt og rart for både patienter, besøgende og personale. Hvidovre Hospital