DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

H.C. Andersens Hus: Lufttæpper

Kunde: H.C. Andersen Hus

Lokation: Odense, Danmark 

Produkt: Lufttæpper

Situation

I sommeren 2021 åbnede det nye museum ’H.C. Andersens Hus’ i Odense. Det strækker sig over 12.600 m2 og er tegnet af den berømte japanske arkitekt Kengo Kumo. På museet kommer gæsterne med på en uforudsigelig rejse både ude og inde, hvor arkitektur, have og udstilling iscenesætter H.C. Andersens eventyrlige verden. 

Et museum af den kaliber rummer naturligvis også en museumsbutik. Desværre kunne der opstå træk i butikken på grund af vindfanget. Derfor ønskede museet en løsning, som gav personalet og de besøgende mulighed for at være i butikken uden at mærke træk fra vindfanget. Samtidig var det vigtigt, at løsningen blev indbygget og ikke fjernede fokus fra den arkitektoniske oplevelse.

Løsning

MovAir har designet og leveret en lufttæppeløsning til museet, der opfylder deres ønsker og krav. De har fået nye skræddersyede lufttæpper indbygget i vindfanget til museumsbutikken. Samtidig er der lagt vægt på, at funktionaliteten løser den primære udfordring omkring træk. 

De nye lufttæpper lever fuldt ud op til forventningerne. Både personale og gæster i butikken kan nu gå rundt i et behageligt indeklima, hvor de ikke mærker træk fra vindfanget. Og samtidig har museet fået en løsning, der er diskret og enkel, så det passer til museets interiør og arkitektur.