DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

Eickemeyer Medicinteknik:
Luft- og overfladerensning

Kunde: Eickemeyer Medicinteknik for dyrlæger

Lokation: København, Danmark

Produkt: Wellisair – Luft- og overfladerensning

Udfordring

Som leverandør af medicinsk udstyr til veterinærindustrien ved Eickemeyer, hvor stor en rolle hygiejne og lugt spiller på landets dyrlægeklinikker. Det handler dels om, at klinikkerne vil sikre et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne er udsat for færrest mulige bakterier og vira, og dels om at mindske lugtgener.

Eickemeyer afholder også kurser for dyrlæger og veterinærsygeplejesker. Her bruger de ofte kadavere i undervisningen, og det medfører store lugtgener.

Strategi

Eickemeyer ville gerne reducere mængden af bakterier og vira samt lugtgener i deres egen kursusvirksomhed. Samtidig ville de også gerne tilbyde deres kunder, dyrlægeklinikker, en løsning til at desinficere indeklimaet og fjerne lugte.

Lugten har tidligere været ulidelig. Nu har vi Wellisair, og man må sige, at den solgte sig selv. Vi kunne slet ikke lugte kadaverne.”

– Sofie Ahn, Veterinærkonsulent

Eickemeyer testede Wellisair på et af deres egne kurser, hvor der skulle være praktiske øvelser med kadavere. Lugten fra optøede kadavere er skarp og gennemtrængende, og de ville se, om Wellisair kunne afhjælpe generne.

Resultat

Eickemeyer blev overrasket over, hvor effektivt Wellisair fjernede lugtgenerne. Herefter var de ikke i tvivl om, at det var en løsning, de ville bruge i deres egne lokaler, og at det skulle være en del af deres sortiment til veterinærindustrien.

Den er så brugervenlig, for man kan stort set ikke gøre noget forkert. Det er overraskende, hvor effektiv den er.”

– Sofie Ahn, Veterinærkonsulent

  • Effektiv løsning i et pænt og brugervenligt design
  • Overbevisende resultater i forhold til at fjerne lugtgener
  • Skaber et bedre arbejdsmiljø ved at desinficere luft og overflader

Med Wellisair får Eickemeyer den løsning, de var på udkig efter: En effektiv metode til at desinficere luft og overflader og fjerne generende lugte i deres egne lokaler og som en del af deres produktsortiment.