DK Kontakt +45 53530006 | US Contact+45 53530006

Cafe Svejk: Lufttæpper

Kunde: Cafe Svejk

Lokation: Frederiksberg, Danmark 

Produkt: Lufttæpper

Situation

Cafe Svejk har i mange år været et samlingspunkt for øl-elskere, der kommer for at nyde en øl i de hyggelige lokaler. Men desværre har de haft problemer med træk fra indgangspartiet, især i de kolde måneder.

Der kommer og går mange mennesker i løbet af en aften på cafeen, men hver gang døren gik op og i, kom der træk i lokalet. Da cafeen skulle renoveres, ville ejeren samtidig løse problemet med træk, så indeklimaet var lunt og rart, også i vinterhalvåret. 

Løsning

Cafe Svejk valgte et skræddersyet lufttæppe, der er monteret ved indgangspartiet. Løsningen skulle ikke kun leve op til de funktionelle krav. Den skulle også matche de farver og den stil, der var valgt ved renoveringen af cafeen.

Sammen med MovAir besluttede Cafe Svejk at få et indbygget lufttæppe, fordi det passer godt til cafeens interiør, og fordi det er en effektiv løsning på problemet. Fordi lufttæppet er indbygget, falder det diskret ind i lokalet, og det sikrer samtidig, at indeklimaet er behageligt, når nogen kommer eller går. Med det nye lufttæppe, får cafeens gæster en bedre oplevelse, og på samme tid får personalet et bedre arbejdsmiljø, hvor de ikke er generet af træk fra døren.