Service & After Sales

Lad os hjælpe dig med den helt rigtige
løsning til dit Industri projekt.

Service & After Sales

MovAir leverer varmevekslere, ventilationskomponenter og klimaanlæg (HVAC & OEM) til land, marine & offshore. Vores løsninger gælder for alle former for land applikationer, skibsfartøjer lige fra arbejdsbåde til store krydstogtskibe og platforme.

 

AFTER SALES LØSNINGER

Uanset om vi taler om land, marine eller offshore, er det en naturlig del af vores forretning at rådgive vores kunder om reservedele, service, opgraderinger og eftermonteringer.

 

RESERVEDELE

MovAir tilbyder og sikrer deres kunder originale dele. Originale dele som er solgt i løbet af de sidste 20 år og som stadigvæk produceres. Vi leverer også den nyeste teknologi, som matcher ældre systemer og komponenter således, at de kan drage fordel af den seneste udvikling. Vi rådgiver vores kunder om reservedele udvælgelse og komponenter, som sikrer en hurtig levering af de ønskede dele over hele verden.

 

SERVICE

MovAir tilbyder alle de nødvendige service besøg. Disse foretages gennem vores partnere.

 

RETROFIT

For projekter med henblik på modernisering, opgradering eller udvidelse af ventilations- og klimaanlæg, kan MovAir tilbyde løsninger, der dækker alle aspekter af teknik og energioptimering. En konstant opfølgning på implementerede systemer hos vores kunder, hvilket betyder, tilsyn og forslag til ændringer og forbedringer, når regler kræver det, eller ny teknologi tilbyder det.

 

Kontakt venligst movair@movair.dk

MovAir er klar til at hjælpe dig med din løsning

Vi er

klar til at hjælpe

 

 

Rådgivning

Vi er klar til at vejlede dig til dit
næste produkt, kontakt os i dag

 

Service & After Sales

Selvom du har købt vores produkt,
er vi stadig klar til at hjælpe dig

 

Energioptimering

MovAir tilbyder løsninger og rådgivning
indenfor energioptimering