Cases

Her finder du alle vores Cases
så kan du følge med i hvad vi går og laver.

Østfold sygehus i Norge – et af Nordeuropas største sygehuse.

Med udgangen af 2015 stod et nyt, stort hospital færdigt til indvielse i Kalnes, Norge. MovAir har leveret ventilation til dette kæmpeprojekt. 

Det nye Østfold Sygehus skal med sine ca. 85.000 m² dække alle regionens hospitalsfunktioner. Som en del af projektet er det eksisterende sygehus i Moss ca. 10 km nord for det nye sygehus udvidet og ombygget med ca. 10.000 m².

 


Arkitektur som forebyggende funktion


Fremtidens sygehuse skal være med til at sikre sundhed for det hele menneske. Med Østfold Sygehus er man nået langt mod udviklingen af et 'sundhedshus', hvor udformning og indretning understøtter patienternes trivsel og helbredelse.
Der er lagt vægt på, at sygehuset skal fremstå overskueligt, og at besøgende hurtigt skal kunne opfatte husets hovedelementer. Senge- og behandlingsområder er præget af åbenhed og med store muligheder for kommunikation på tværs af faggrænser.


BIM (BygningsInformationsModellering)


BIM (BygningsInformationsModellering) er anvendt i alle projektets faser.
I 2014 blev projektet tildelt prisen for årets bedste åben BIM projekt.
Åben BIM gør det muligt at genbruge oplysninger, som forskellige parter har lagt ind i en digital model af et færdigt byggeri. Rådgivende ingeniører, arkitekter og bygherre kan på et tidligt tidspunkt i projekteringen visualisere og simulere forskellige muligheder baseret på definerede kriterier, og derefter at rette og blive enige om vejen frem.


Ventilering og røgventilation


MovAir har leveret alt røgventilation til projektet der er dimensioneret og leveret som axial røgventilatorer overalt. Herudover har MovAir leveret alle ventilatorer til brug ved alle de
processer/opgaver der er behov for på et så stort sygehus.
Vi er stolte af at have rådgivet og leveret ventileringen og røgventilationen til et så stort projekt – og er ikke mindst meget stolte af at det færdige resultat, der nu er taget i brug af alle parter.
Med opgaver som disse er vi I MovAir klar til de krævende opgaver med de kommende store sygehuse også I Danmark.

 

Vi er

klar til at hjælpe

 

 

Rådgivning

Vi er klar til at vejlede dig til dit
næste produkt, kontakt os i dag

 

Service & After Sales

Selvom du har købt vores produkt,
er vi stadig klar til at hjælpe dig

 

Energioptimering

MovAir tilbyder løsninger og rådgivning
indenfor energioptimering