Cases

Her finder du alle vores Cases
så kan du følge med i hvad vi går og laver.

MovAir leverer lufttæpper til det nye Campus område på Carlsbergbyen UCC.

2016 flytter UCC’s uddannelser i Københavnsområdet sammen i et stort campus i det nye bykvarter Carlsberg Byen i København.


Miljøet her er fyldt med attraktive byrum og pladser, smalle gader og snævre passager og grønne åndehuller som fx J.C. Jacobsens Have, der ligger ved siden af campus.

 

DSC 3155

Der er allerede et rigt kulturliv i Carlsberg Byen - nogen kalder det Københavns charmerende svar på Østberlin - og området vil udvikle sig i takt med, at stadig flere tager det i brug.

 

Der bliver lavet gennemgående cykelstier, så du nemt kan komme rundt og ud til det nærliggende Vesterbro med masser af caféliv og specialbutikker.

 

Over 10.000 studerende som læser til lærer, pædagog, tekstilformidler og tegnsprogstolk samt flere tusinde studerende på videregående uddannelser og kurser, får en nybygget uddannelsescampus centralt placeret ved den kommende Carlsberg S-togstation.
UCC samler en masse uddannelser for at styrke det tværfaglige samarbejde.


I UCC samles uddannelser for at skabe nye, levende og attraktive læringsmiljøer. I august 2012 åbnede Campus Nordsjælland i Hillerød, og i 2016 kan UCC's uddannelser i Københavnsområdet flytte ind i et nybygget Campus Carlsberg. Dermed er rammerne skabt for et helt nyt centrum for viden om uddannelser og nye og stærke faglige miljøer med en international profil. Campus Carlsberg bliver et af Europas største uddannelses- og forskningsmiljøer på det pædagogiske område. 


Som en integreret del af denne kæmpe byggesag er MovAir valgt som leverandør af alle lufttæpper til sagen.
Der leveres og monteres 21 stk. store Windbox lufttæpper over alle yderdøre samt naturligvis som sikring mod unødigt energiforbrug.

Alle lufttæpper er valgt efter nøje planlægning af såvel ydelse som det lave energiforbrug.

 

Vi er

klar til at hjælpe

 

 

Rådgivning

Vi er klar til at vejlede dig til dit
næste produkt, kontakt os i dag

 

Service & After Sales

Selvom du har købt vores produkt,
er vi stadig klar til at hjælpe dig

 

Energioptimering

MovAir tilbyder løsninger og rådgivning
indenfor energioptimering