Nyheder

Her poster vi nyheder, både fra vores branche
men også hvad der sker hos os i MovAir

MovAir lancerer nu lufttæpper med EC - og Heat Pump teknologi

MovAir udbygger sit sortiment

MovAir der sælger og markedsfører lufttæpper fra Europas førende producent af lufttæpper – det Rosenberg ejede firma Airtecnics – udbygger nu sit sortimentet til også at omfatte lufttæpper med EC - og Heat Pump teknologi.

Windbox-SMG

Lufttæpperne fra Airtecnics der har været solgt i mere end 40 år i Europa dækker områderne Comfort, Industri, Design og Special. Som en naturlig følge af tidens fokus på energi, tilbyder MovAir nu modellerne med mulighed for EC, hvor koncernens brede EC sortiment inden for ventilatorer naturligt vil være en del af lufttæpperne. Ikke nok med at lufttæppet i sig selv giver energibesparelse – med EC teknologi er besparelsen fuldbyrdet.

 

Som en yderligere fordel ved MovAirs sortiment tilbyder MovAir som den eneste udbyder i Danmark payback økonomi beregninger. Man får simpelthen dokumentation på payback tider på de ønskede valg.


Med et lufttæppe kan man spare rigtigt mange penge om vinteren ved at "holde på varmen" eller om sommeren "holde på den kølige luft". Ved at kombinere med EC teknologi på ventilatorer spares yderligere – og tager man den fulde løsning med heat pump er investeringen næsten tjent hjem med det samme.

 

På MovAirs designlinje kan man desuden få kreeret lige nøjagtigt det logo og design, man ønsker at give lufttæppets udtryk. Man kan læse meget mere på vores hjemmeside eller ved at tage fat i os direkte.

Vi er

klar til at hjælpe

 

 

Rådgivning

Vi er klar til at vejlede dig til dit
næste produkt, kontakt os i dag

 

Service & After Sales

Selvom du har købt vores produkt,
er vi stadig klar til at hjælpe dig

 

Energioptimering

MovAir tilbyder løsninger og rådgivning
indenfor energioptimering