Nyheder

Her poster vi nyheder, både fra vores branche
men også hvad der sker hos os i MovAir

Nye domiciler og hjemmeside

MovAir er flyttet til nyt og større domicil i Danmark

- og har samtidig åbnet nyt kontor i Norge

Som en konsekvens af stærkt forøgede aktiviteter, har vi besluttet at flytte vores danske kontor og lager til Køge.

Nyhed hjemmeside

 

 

Vi har været glade for årene i Næstved – men mangler nu plads til at udvikle os.

 

Det giver os meget mere plads til at udvikle forretningen. Dels får vi større kontor faciliteter med tilhørende møde og demo rum – samt ikke mindst et stort og logistisk godt placeret lager.

 

Vi har valgt Køge med en meget central placering tæt på København – med kun 18 min til København med den nye højhastighedsbane, der er ved at blive færdiggjort. Samtidig er Køge udnævnt til det nye ”mini-København” hvad angår aktiviteter og projekter i de kommende 5 år – også en væsentlig faktor for os.

 

Valget var derfor let for os og vi ser frem til at vise vores kunder og forretningsforbindelser de nye lokaler inden for kort tid.

 

I Norge har vi pr. 1/7 åbnet nyt salgskontor i Oslo. Med stigende aktiviteter indenfor land men ikke mindst på offshore og marine – har vi valgt at åbne kontor i Oslo for at kunne være tættere på markedet. Kontoret vil danne base for den planlagte ekspansion i Norge.

 

Hjemmeside

I forbindelse med flytningen og åbning af Norges kontor har vi samtidig valgt, at udvikle en ny hjemmeside hvor alle vores produkter kan fremvises på en ny og dynamisk måde. Hjemmesiden er lavet i det nye design og er designet i responsive design tilpasset tidens krav.

Vi håber du vil besøge hjemmesiden der lige som tidligere vil være opdateret med det nyeste indenfor HVAC til land og marine og offshore industrien.

Vi er

klar til at hjælpe

 

 

Rådgivning

Vi er klar til at vejlede dig til dit
næste produkt, kontakt os i dag

 

Service & After Sales

Selvom du har købt vores produkt,
er vi stadig klar til at hjælpe dig

 

Energioptimering

MovAir tilbyder løsninger og rådgivning
indenfor energioptimering