Nyheder

Her poster vi nyheder, både fra vores branche
men også hvad der sker hos os i MovAir

NYT MOVAIR PRODUKT DER VIL REVOLUTIONERE MARKEDET FOR DECENTRAL BOLIGVENTILATION

MARKEDETS MEST STØJSVAGE OG MEST EFFEKTIVE DECENTRALE VENTILATIONSSYSTEM

God ventilation er mere end kun frisk luft. Den er fundamental for, at man kan føle sig godt tilpas derhjemme. Tilstrækkelig iltforsyning reducerer stress og forbedrer livskvaliteten. Sikkerhed og beskyttelse er ofte undervurderede som positive aspekter ved decentraliserede ventilationsanlæg. Ikke at have behov for at åbne vinduer er en stor fordel. Huset kan forlades uden at man behøver at bekymre sig om eventuelle åbne vinduer.

ET REVOLUTIONERENDE VENTILATIONSSYSTEM

SmartFan® lyser op i en ny generation af decentraliserede boligventilationssystemer. Dette innovative system med integreret varmegenvinding repræsenterer getAir's kernekompetence, opbygget og udviklet over de seneste mange år. getAirs teknologi er baseret på innovative komponenter, der reducerer støj, optimerer luftstrømme og genvinder varmen. SmartFan®- sortimentet er et komplet decentraliseret ventilationssystem til hele huset, der giver optimal luftmængde ved minimale støjniveauer.


SmartFan regulerer luftfugtigheden, minimerer risikoen for dannelse af skimmelsvamp og hjælper med til at beskytte huset.


SmartFans® kan installeres i så mange rum som nødvendigt. I de fleste tilfælde i lokaler hvor frisk luft er påkrævet: stuer, soveværelser og børneværelser. SmartFan® ventilation omfatter mindst to enheder, der arbejder samtidigt, og styres af en enkelt styreenhed. For at installere en SmartFan® kræves der kun et rundt hul boret gennem rummets ydervæg.

FORDELE:

  • Op til 91% varmegenvinding
  • Opfylder friskluftbehov jf. bygningsreglement
  • Overholder max. lydkrav 25 dB(A) jf. bygningsreglement

STYREENHEDER

TOUCH control unit - En berøring af TOUCH styreenheden er alt, hvad man behøver for at vælge ventilationshastigheden for de valgte zoner. De seks driftsformer kan vælges for hver zone.


LED control unit - Lavprisudgaven af styreenheden har kun fire knapper, hvilket gør det meget nemt at vælge blæserhastighed og driftstilstande.


App controls - Alle SmartFan funktioner kan styres via en smartphone app. Det intuitive kontrolskærmbillede er det samme som på touch-styreenheden.


getAirs kontrolenheder er designet som moduler og derved øges fleksibiliteten. Rammen og kontrolskærmen kan indsættes i basiselementet uden værktøj, så brugerne nemt kan opgradere fra en LED styreenhed til en multifunktionel TOUCH styreenhed - i overensstemmelse med de aktuelle behov.


Læs mere om getAir her

Vi er

klar til at hjælpe

 

 

Rådgivning

Vi er klar til at vejlede dig til dit
næste produkt, kontakt os i dag

 

Service & After Sales

Selvom du har købt vores produkt,
er vi stadig klar til at hjælpe dig

 

Energioptimering

MovAir tilbyder løsninger og rådgivning
indenfor energioptimering